Tatuering Blommor

Tatuering Blommor


Blommor är för mig en personlig favorit när det kommer till tatueringar och även om en blomma ute i naturen kan ha alla möjliga olika färger så föredrar jag att att göra dem i svartvitt och är också de som jag erbjuder mina kunder.

Svartvitt eller färg?

Att tatuera i svartvitt går betydligt snabbare än att använda färger så de blir inte bara billigare utan står sig bättre med åren då färger lättare bleknar än svart färg. En 10år gammal tatuering i färg ser enligt mig lite blek och tråkig ut (oavsett om den är professionellt utförd eller ej) medans en svartvitt (om den är korrekt utförd) kan se bättre ut med åren. Så när de kommer till bloomor liknande nedan gör jag dem endast i svartvitt

Följer du mig på Instagram så får du senaste uppdateringen av mina verk men här har jag samlat ett urval av mina blommor. (Klicka för större bild)


Tatuering blommor underarm

blommor tatuering på armen

tatuering blommor på underarmen

blommor tatuering på underarm

Tatuering blommor fjärilar

fjäril tatuering med blommor

blommor tatuering på höften

Tatuering blommor ben

blommor tatuering på höften

Tatuering blommor överarm

tatuering blommor överarm

tatuering svartvita blommor överarm

Vill du ha ett par blommor som passar perfekt just för dig? Oavsett om du bokar en separat tid för konsultation eller inte så kommer vi först klistra fast en mall så du kan titta i spegeln, vi går igenom placering, passform, storlek m.m. tills allt känns bra för dig så att du får ett resultat som du känner dig 100% nöjd med.

Varmt välkommen att höra av dig!
MvH Joakim Tattoo